Funky Lucky
Follow Dashboard
Happy Holiday
Wednesday, 20 November 2013 | 0Superstar (s)!


Assalamualaikum & annyeong ! Horrayyyyyyy ! School holiday ! Cuti woi cuti XD Tapi tapi tahun ni aku tak dapat cuti sgt sebab T^T Next year I'll be 17 years young girl and you know right what if i'm seventeen what the important thing in that year . Yeah -.- aku akan amik SPM xP omg ! I can't believe it because aku terlalu kecik untuk naik ke tingkatan 5 XD (kata nyer lol) Dah dah kang aku membebel sampai tak berhenti kang lagi parah pfffft XD Okay lah selamat bercuti ! Bye bye ~


p/s : Berhati-hati di jalan raya ketika bercuti ni :D



Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamualaikum & Annyeonghaseyo ! Welcome to my blog . Just write what I want . So you don't like just click Here


underlined, bold

CHANYEOLUHAN


Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Own this blog : Yumi Zahidah

Best View at GOOGLE CHROME!