Funky Lucky
Follow Dashboard
Holiday Before School Holiday
Wednesday, 13 November 2013 | 0Superstar (s)!



Assalamualaikum & annyeong ! Firstly I just wanna say YEAYYY ! Finally i'm back for blogging . Dah lama tak ber-blogging T.T sobs sobs xP Poyo je hahahaha . Blog aku dulu dah hancur lebur sebab kene h*** . Ohmaigad sakit nyer hati aku >< But i'm back ber-blogging after 2years not ber-blogging . Lama kan lama kan ? Lols ini sume poyo xP Okayokay kita tukar topik .

Jeng jeng jeng ! Korang dah pi holiday ? Ohh dah ? Sama lah kita lmaoo xD Belum cuti sekolah dah pegi holiday kan ? Mama aku cakap kalau pegi time cuti sekolah konfem sume harga naik and crowded with many people . Okay I understand mummy XDD Aku ikut je hahahaha ~ Ha korang pi mana je holiday before school holiday haritu ? Korea ? Paris ? Wow amazing ! *-* Aku ? Aku dalam negara je . Tak mampu lagi pi overseas . Tu pon dah cukup alhamdulillah papa aku bawak pi holidays hehehe ~ Aku malas nak taip panjang2 sebenar nyer . Kang dah macam karangan pulak mengalahkan karangan bm pulak kang lmaoo XD Okay tu je lah . Nak tgk pic ada tapi lain kali lah xP Kbye :*


p/s: Actually aku pi holiday kat Pulau Langkawi jer & you know what ? My mum bought 12 sachets of Daim lol xD But tu ada orang yg order . Hahahaha ~


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamualaikum & Annyeonghaseyo ! Welcome to my blog . Just write what I want . So you don't like just click Here


underlined, bold

CHANYEOLUHAN


Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Own this blog : Yumi Zahidah

Best View at GOOGLE CHROME!